Avainsanat

, ,

Perheessämme on jo vuosia elänyt toive uuden kodin rakentamisesta. Toive, jota on vuosia siirretty eteenpäin milloin mistäkin syystä, on vedottu yhteiskunnan huonoon taloustilanteeseen, perheen pikkulapsi-aikaan, vanhempien opiskeluihin, siis milloin mihinkin. Viimeisin sykäys unelman toteuttamiseksi koettiin lokakuussa 2014. Sivusilmällä havaitsimme lähistöllä myynnissä olevan uuden karhean omakotitalon, jota kävimme katsomassa ja ihastuimme. Myös ihmiset ja muut tahot ympärillämme näyttivät niin selkeästi vihreää valoa haaveille, joten päätimme toteuttaa unelmamme – rakennuttaa ihan uuden talon!

Kuten monen muunkin, oman talon rakennuttamisen ensimmäinen osaprojekti on edellisen asunnon myynti. Siihen saimme monen sattuman kautta hyvin sujuvasanaisen herrasmiehen välitys-tehtävää hoitamaan. Talolla on ollut huikeaa kysyntää ja näyttöjäkin viikon sisään 4! Myynnin nopealle toteutumiselle on hyvät ennakko-asetelmat, ja hyvä niin.

Haikeaahan se on omaa kotiaan myydä, mutta toisaalta vatsanpohjassa jo kutkuttaa ajatukset uudesta kodista, juuri siten suunnitellusta kuin on itse aina halunnut. Näiden myyntiesitteessä olevien kuvien perusteella asuntokaupat ei varmaan tuhottamasti veny.

Keittiötä

Keittiötä

DSC_7007

Pikkupoikien huonetta

DSC_6996

Keittiötä lisää

DSC_7019

Olohuonetta

DSC_7039

Yläaulaa

DSC_7041

Teinipojan huone

DSC_7074

Julkisivua