Avainsanat

,

Vihdoinkin voidaan edetä rakennus-projektissa. Nykyinen kiinteistömme on nyt käytännössä katsoen saatu nyt myytyä. Tänään pidettiin kuntokartoitus, jossa ei tullut esiin kaupankäyntiin vaikuttavia tekijöitä.  Nykyisessä taloustilanteessa ihan kelpo suoritus, vain 3kk aktiivista myyntiä ja myyntihinta hyvin lähelle hintapyyntöä. Kaikin puolin siis voin suositella muillekin, Aninkainen-ketjuun kuuluvan Liedon Zadettan-toimiston Mauno Heinonen on sanojensa veroinen. Hieno, sekä myyjän että ostajan tarpeet huomioiva ja yhteensulauttava suoritus kaikin puolin!

Vaan eipä olisi uskonut että kaikkien näiden unelmoitujen vuosien jälkeen vielä kalkkiviivoilla mieleen hiipisi kaihomieli talon ja tontin luopumisesta. Ja sanan painotukset tuolla jälkimmäisellä sanalla -tontti. Tässä on kauan eletty ja paljon koettu. Eikä tilannetta helpota se, että nyt kesän lähestyessä tontti senkun paranee, keväisin tämä on ollut aina parhaimmillaan.

No epävarmuutta hillitäkseni kävin fiilistelemässä tontilla. Helpotuksen huokaus, oli siellä sitä kaipaamaani avaruutta ja esteettömiä näkymiä – vaikka kaava-alueella ollaankin. Tästä kuvat todisteena. Kuvissa näkyvät kepit ovat mutu-tuntumalla asetettuja talon ja tallin hahmotelmia. Punaiset ovat talon kulmia ja puiset ovat tallin linjoja, kahta eri vaihtoehtoa.

Näitä maisemia odotellessa!! ❤

Näkymä tontilta luoteeseen

Näkymä tontilta luoteeseen. Tänne tulee alueen valmistuessa naapureita, tien vastapuolelle.

Näkymä tontilta pohjoiseen

Näkymä tontilta pohjoiseen, tähän tulee lähin naapuri tähän tonttimme pohjoispuolelle.

Maisema tontilta etelä-kaakkoon

Tälläinen on näkymä tontilta etelä-kaakkoon. Tähän näkymään ei ole kaavoitettu tontteja, vaan pysyy peltona. Tämä on se näkymä joka näkyy olohuoneesta, kirjasto/makuuhuoneesta ja kahdesta lasten huoneesta. Tämä on tontin paras näkymä, tilaa silmänkantamattomiin ❤

Näkymä tontilta etelään

Tämä on näkymä tontilta suoraan etelään. Kuvassa näkyy lähin naapurimme etelän suunnassa. Tuon keltaisen talon vasemmalle puolelle on kaavoitettuna vielä yksi rakennuspaikka, mutta muuten tämä väli on kaavoitettu lähivirkistysalueeksi. Eli auringonvalolle ei ole estettä vaikka aurinko miten matalalta paistaisi.