Avainsanat

,

Kaikki varmaan tietävät sen muuttamiseen liittyvän kaaoksen. Se on täällä nyt, tai siis oikeammin me ollaan siinä kaaoksessa sisässä. Kasa siellä ja kasa täällä, eikä siinäkään vielä mitään jos kasojen välissä olisi kunnolliset kulkureitit. Mutta ei, ei ole. Me hypitään niiden yli. Siirretään tavaraa toisten tavaroiden edestä pois – ja hetken päästä takaisin.

Nyt jos koskaan tarvitaan positiivista ajattelua, tää on vain väliaikaista ja tällä on tarkoituksensa. Aamukampa otetaan käyttöön heti kun löydetään kampa jossa on noin 375 piikkiä, yksi kullekin päivälle joka täällä asutaan. Onneksi kesä on tulossa ja oleminen on ensi alkuun helpompaa (mm eteistilan riittävyys pikkulasten pukemiseen ja kurahousujen varastointiin). Kun talvi seuraavaksi tulee, ollaan jo vähän totuttu tähän eloon täällä ”välitalossa”, kuten 5- vuotias tätä väliaikaista kotia rivitalossa kutsuu.

Tänään oli viimeinen käynti entisessä kodissa. Itku silmässä oli pakko ottaa viimeiset valokuvat muistoksi kodistamme, joka näki ja koki kanssamme monet ilot, surut ja onnen hetket. Näihin muistoihin on kaihoisaa joskus palata.

Tätä pihaa ja taloa tulee vielä joskus ikävä <3

Tätä pihaa ja taloa tulee vielä joskus ikävä ❤

Ikävän ja luopumisen tuskan helpottamiseksi oli käytävä tontilla ihastelemassa tämän päivän saldoa. Yllättävän tehokkaasti se mielialaa kohensikin 🙂
Talon perustuksissa oli tänään merkattu paalujen paikat. Paaluttajan kun olisi tarkoitus huomenna työnsä aloittaa.

Paalujen paikat merkattuina 17 kpl:lla punakärkisiä kepeillä.

Paalujen paikat merkattuina 17 kpl:lla punakärkisiä kepeillä.

Ja oli tontille tuotu myös valtava määrä routaeristeitä, tai valtavalta se ainakin näin pinottuna näytti. Jokaiselle valkoiselle levylle kyllä paikkansa tulee löytymään, mutta tässä vaiheessa tuo parimetrinen pino oli vaikuttavan näköinen 🙂

Ei taida näillä eristeillä tulla vilu liki jatkossakaan :)

Ei taida näillä eristeillä tulla vilu liki jatkossakaan 🙂

Tapahtumat työmaalla taitavat saada myös vauhtia lähiaikoina, tontille tuotiin myös työmaakoppi työmiesten taukohuoneeksi. Alkaa siis jo pikkuhiljaa näyttää oikealta työmaalta tämä tontti. Se on hyvä se!

Työmaakoppi