Avainsanat

, ,

Kuluneen 10 päivän blogi-tauon aikana on tontilla saatu mukavasti asioita eteenpäin. Talon pohja on paalutettu ja talon sekä autotallin pohjien ympärille on saatu valumuotin uloimmainen reuna asennettua. Niin ja on sinne tuotu myös sähköpääkeskukselle jo väliaikaissijoitukseen tarkoitettu taulukin! 

Talon tukipylväät, teräspaalut   
 Perustuksissa alustavaa putkien hahmottelua 
 Siinä ne, talon ja autotallin raamit 
Perustusten eteneminen tarkoittanee että kohta puoliin tarvitaan päätöksiä siitä, millä värillä talo tullaan maalaamaan. Urakkaanhan meillä kuuluu luonnollisesti pohjamaali mutta myös yksi kierros Vinhaa. Mutta se väri, siinä riittää pureskeltavaa! 

Niin kovin tahtoisin harmaan, täydellisen harmaan. Ei sinertävää eikä ainakaan vihertävää. Haluaisin silti vaalean harmaan. Harmaan, joka ei näytä ”plissulta” auringon valossa mutta ei myöskään surullisen synkältä sadesäässä. Melkoiset vaatimukset siis. Facebookin sisustushullut-ryhmässä käydyn keskustelun myötä löytyi yksi ehdokas, Tikkurilan väri 568x. Toisaalta katseemme on mieltynyt Sievitalojen yhteen mainoskuvaan, jonka värikoodia kysyessäni sain vastaukseksi niin ikään Tikkurilan 547x. 

Tikkurilan 568x (Kuva Facebookin ryhmästä)  

Alkuun harmittelin ehkä liiankin simppeliä julkisivun laudoitusmallia, mutta nyt voin ensimmäistä kertaa todeta että se on oikein hyvä ja on onni että meille tulee vain yhtä väriä julkisivuun vaakaan asennettavan koristelistan, ikkunapuitteiden, alareunalistan ja muiden pikku-osien lisäksi. Enhän mä millään pystyisi päättämään monista väriyhdistelmistä kun vaihtoehtoja olis moninkertainen määrä 🙂 

 Tikkurilan 547x Sievitalojen toteutuksena 

Otin tässä yksi ehtoo myös maisemakuvia talon paikasta eri ilmansuunnista ja vähän kauempaa. Siinä saa hyvän kuvan siitä miten avaraan paikkaa  talo nousee, ympärillä peltoa, peltoa, peltoa ja peltoa ja ja….  Talon paikan siis löydätte tuosta valkoisen styrox-pinon kohdalta, vaalean työmaakopin kupeesta 🙂 Minkä värinen talo sinun mielestäsi tuonne sopisi?