Avainsanat

Sadepäivän piristykseksi positiivisia pohdintoja projekteista tärkeimpään liittyen. 

Viime viikolla tuli päätettyä taloomme ikkunat, kauniit valkoiset ikkunat. Avattavalla tuuletusikkunalla ja säkekaihtimilla varustettuna. Ja mikä parasta, integroidulla säätimellä, ihan kuten edellisessäkin kodissa. Se on parasta – ei roikkuvia naruja ja vaikeasti puhdistettavia tummumia niissä. 

Nyt tällä viikolla valittiin taloon ovet, sekä ulko-ovet, sisäovet että saunan ja kylpyhuoneen lasiväliovet. Tuntuu ihanalta päästä jo vähän sisustelemaankin ja fiilistelemään miltä uudessa kodissa haluaisi tuntuvan. 

 
Tässä kollaasissa kotiimme tulevat ovet. Ylärivissä ulko-ovet, vasemalta lukien pääovi, kodinhoitohuoneen, teknisentilan ovi ja sama ovi myös terassille ikkunakokoa merkittävästi kasvattamalla. Lasiaukon (M18) alareuna tulee siis samaan korkoon kuin ikkunan alareuna eli aika alas :))  Kolmantena ylärivissä on autotallin varastojen (2kpl) ovet. Tallin ovet tästä puuttuvat, mutta Turnerin 820 sileinä valkoisina ja avaajalla varustettuina ne tulee olemaan. 

Alarivissä ovat puolestaan sisäovet. Olohuoneen ja kirjaston välille tulee 12-ruutuinen 2x70cm pariovi, muiden väliovien ollessa 3-peiliset. Tuulikaapin välioveksi valittiin valoisuuden maksimoimiseksi tuo 8-ruutuinen lasiaukollinen väliovi. Se myös sitoo kaikki väliovet sisutuksellisesti yhteen, sisältämällä molempien väliovityyppien muotokieltä. 

Kylpyhuoneen ja saunan ovet ja seinä tulee Vihtaovelta. Välioveksi valittiin harmaa ”Viiva” ja saunan ovi + lasiseinä ovat yksikertaisen kauniisti kirkasta lasia. 

  
Nyt ei enää malttaisi odottaa sisustussuunnittelijan tapaamista! Urakkasopimukseemme sisältyi sisustussuunnittelijan konsultaatio-apu laattojen, lattioiden, maalien yms sisutustarvikkeiden valinnassa. Näitä suunnitellaan siis jo ennen kesää, 30.5. Mielenkiinnolla ja jännittyneenä odotellaan mihin lopputulokseen päästään :))